COMARCA
- Les Borges Blanques

El conseller d’Interior, Felip Puig, presideix la constitució de la nova Junta Local de Seguretat de les Borges

Alguns dels manifestants que esperen l'arribada del conseller

El conseller d’Interior de la Generalitat, Felip Puig, presideix avui divendres 27 d’abril la constitució de la nova Junta de Seguretat Local i la signatura del conveni que defineix les bases de cooperació entre els cossos de seguretat de les Borges Blanques.

La nova Junta estarà formada per l’alcalde de les Borges, Enric Mir; el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré; Andreu J. Martínez, director general d’Administració de Seguretat; Josep Ramon Solsona, subdirector territorial del Departament d’Interior a Lleida; Núria Palau, regidora de Governació; Joan Carles de la Monja, subdirector general de Coordinació de la Policia a Catalunya; Josep Lluís Rossell, intendent cap de la Regió Policial de Lleida; Alfons López, caporal en cap de la Policia Local de les Borges Blanques; Benedicte Castilla, inspector coordinador de les Comissaries de Districte de Mollerussa i les Borges Blanques; i Sebastià Mas, sotsinspector en cap de la Comissaria de Districtes de les Borges Blanques.

La CUP plantarà la visita del conseller
La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de les Borges Blanques ha declinat participar a la reunió que l’Ajuntament de la capital garriguenca organitza avui. La formació ha denunciat a través d’un comunicat enviat als mitjans de comunicació que “l’òrgan -que no preveu la participació de cap regidor a l'oposició del consistori que es durà a terme a porta tancada i sense l’assistència tampoc de veïns- és totalment innecessària i que cal entendre-la com un acte de partit, prescindible i sense sentit pràctic”.

Així mateix, la CUP vol fer palès amb la seva no assistència el seu rebuig a les mesures regressives en matèria de drets i llibertats civils que la conselleria que Felip Puig dirigeix impulsa, així com la repressió de les darreres setmanes contra els vaguistes del 29 de setembre.