COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges potenciarà l’entorn de l’Ermita de Sant Salvador

Un moment de la visita amb l’alcalde Enric Mir, el regidor de Cultura, Francesc Macià, i membres de l’Associació d’Amics de Sant Salvador. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de les Borges Blanques en col·laboració amb l’Associació d’Amics de Sant Salvador estan duent a terme un projecte de millora integral de l’entorn de l’ermita de Sant Salvador. L’actuació integral inclou la millora del sistema de reg de les moreres i lledoners situats en una zona annexa a l’ermita, en la que s’instal·larà un sistema de reg per goteig autònom. També es millorarà l’espai destinat a la barbacoa, on es duran a terme les obres adequades per tenir-ho en bones condicions per als visitants, es col·locaran papereres, i s’augmentarà la vigilància i el control amb els serveis de la Policia Local.

L’entorn de l’ermita, declarada el 2002 Bé Cultural d’Interès Local, és ocupat per una bosquina de pi blanc amb alguns bancs i taules que la converteixen en un espai de lleure per a locals i forasters.

Les obres es duran a terme gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament, de l’Associació d’Amics de Sant Salvador, així com de donacions privades.