COMARCA
- Juneda

S’apropa la 34 edició del Concurs de Cassoles de Juneda

Juneda acollirà el  27 de maig la 34a edició del Concurs de Cassoles de Tros, un acte que se celebra ininterrompudament des de 1979 i que ja ha esdevingut un clàssic dins els esdeveniments relacionats amb les tradicions gastronòmiques de les contrades de Lleida.

Enguany l’edició ve marcada per alguns canvis significatius, com ara que l’organització ha recaigut en l’ajuntament de la localitat, qui ha dissenyat un programa farcit d’actes. Els visitants tindran l’oportunitat de degustar la tradicional cassola de tros de Juneda per un mòdic preu.

Un any més, la banqueta de la 4a séquia del canal d’Urgell serà l’escenari dels cassolaires participants al concurs des de bon dematí, així com també esdevindrà l’epicentre de tota l’activitat prevista durant el dia. El jurat d’aquesta edició estarà format per Gregori Canalias (president de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida), Dolors Mateu (cuinera i autora del Blog de la Dolors), Óscar Ruiz (xef del Restaurant Brassa d’Or), Jesús Querol (forner artesà del forn Pa Ronyó) i Conxita Beà (cuinera junedenca). Així mateix, està prevista l’assistència de les autoritats locals i comarcals, així com la del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, qui també presidirà el dinar de germanor.