COMARCA
- Les Borges Blanques

80 aspirants per les dues places de Policia Local de les Borges

Un moment de la prova. Foto: Ajuntament

La sala d’actes de l’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques ha acollit la primera prova del procés de selecció del concurs oposició per optar a dues places de Policia Local de les Borges, a les que hi opten 80 candidats dels 112 que es van inscriure inicialment. 32 es van descartar ja que no s’adequaven als requisits.

La prova de català i la de cultura general han obert el procés de selecció d’aquest concurs oposició que es preveu que estigui enllestit en el període d’un mes. Els aspirants que superin aquest primer qüestionari, podran participar en les proves posteriors fins a un total de set exàmens que inclouen el temari específic, l’aptitud física, el psicotècnic, el reconeixement mèdic i l’entrevista personal.

L’ultima fase del procés de selecció és un període de formació bàsica a l’Escola de Policia de Catalunya.

Pel que fa al tribunal està format per set membres: funcionaris nomenats per l’Ajuntament de les Borges, representants de la Policia Local de les Borges i de Mollerussa, un representant de l’Escola de Policia, i un altre nomenat per la Direcció General de Seguretat Ciutadana.