COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges convoca el concurs de cartells de la Fira de l’Oli 2013

Imatge d’un tast d’oli de la passada edició. Foto: Ajuntament

El Patronat Fira les Garrigues ha convocat una nova edició del concurs del cartell de la Fira de l’Oli i de les Garrigues, que se celebrarà a les Borges Blanques els dies 18, 19 i 20 de gener de 2013. La convocatòria és oberta a tothom, però molt especialment als joves dissenyadors i creatius.“L’objectiu és fer difusió de la Fira que l’any vinent arriba a la seva 50ena edició i especialment potenciar la creativitat artística i publicitària dels futurs professionals emergents”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Jordi Ribalta. És per aquest motiu que les bases s’han enviat a les universitats i escoles de publicitat, de disseny i d’art de tot Catalunya.

Enguany, la XVI Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i 50ª Fira de les Garrigues estarà dedicada a la salut i a la qualitat de vida, i els cartells poden reflectir aquestes temàtiques. A més, les obres es realitzaran segons la temàtica i els criteris de màrqueting establerts al briefing que acompanya les bases del concurs.

El termini de lliurament dels treballs finalitza el proper 6 de juliol i s’han d’enviar a les oficines del Patronat de Promoció Econòmica, a l’Ajuntament de les Borges. El guanyador del concurs serà premiat amb 300 € nets i un viatge a Turquia d’una setmana per a 2 persones, en hotels de 4 i 5 estrelles. El jurat l’integra representants del Patronat de Fira les Garrigues i del món de l’art, del disseny i de la publicitat. El veredicte es farà públic a finals de juliol.