COMARCA

‘SomGarrigues’: premi Tasis Torrent 2011 a la millor publicació

Foto de família dels premiats.

La publicació quinzenal SomGarrigues ha guanyat per segona vegada el premi Tasis Torrent a la millor publicació, guardó valorat en 10.000 euros i que va atorgar la Diputació de Barcelona dins el marc de la XXXI eidició Premis de Comunicació Local. L’acte es va celebrar el passat divendres, 8 de juny, al Teatre Progrés de Martorell. El president de la publicació, Emili Farré, i el coordinador de la mateixa, Francesc Florensa, van ser els encarregats de recollir un premi que atorga prestigi i reconeixement a la tasca duta a terme al llarg dels més de dotze anys d’existència d’aquesta publicació. SomGarrigues ja va aconseguir el guardó l’any 2008.  En aquesta ocasió el jurat va atorgar el premi al Som "per haver-se consolidat com una publicació molt ben elaborada i que és la referència informativa a la comarca des de fa anys".

El jurat d'aquesta edició ha estat format per Enric Juliana (director adjunt de La Vanguardia) Josep Maria Martí (president del Col·legi Oficial de Periodistes de Catalunya), Eduard Pujol (director de Rac 1), Anna Cristeto (directora de l'Agència de notícies EuropaPress), Sílvia Cóppulo (presentadora de El Suplement de Catalunya Ràdio), Francesc Robert, Anna Figuera (TV3), Anna M. Bordas, Francesc Canosa, Francesc Cano, Dídac Boza, Xavier Capdevila, Josep Lluís Micó, Manel Sanromà i Mònica Fulquet.

Val a dir que, a part de SomGarrigues, només El pati de Valls, Diari de Vilanova, Regió 7 i Delta de Llobregat han aconseguit aquest guardó en dues ocasions.  El que mai havia fet ningú fins ara es guanyar-lo en un marge tant estret de temps. En l'arxiu adjunt de més avall us podeu descarregar el document amb el finalistes i guanyadors d'aquesta edició. En total hi va haver més d'una vintena de nominacions.

Podeu visualitzar el video de l'entrega de premis punxant aquí i amb el password 'video'.