COMARCA

La Cambra de Comerç de les Garrigues acull la presentació sobre l'estudi de l'alliberament de l'AP2

Un moment de l'acte de presentació a la Cambra de Comerç.

La Cambra de Comerç de les Garrigues i les entitats Conca 22 (de la Conca de Barberà) i l'Ateneu Popular Garriguenc van presentar a la seu de la Cambra de Comerç de les Borges Blanques un estudi econòmic comparatiu entre la construcció del tram Montblanc-Lleida de l'autovia A-27 i l'alliberament del peatge de l'AP-2 en els 58 quilòmetres del tram. L’acte s’havia dut a terme també a les 20h a Montblanc.
A la presentació de les Borges hi van intervenir Ola Karlsson, autor de l’estudi, Miquel Viladegut, delegat de la Cambra de Comerç de les Garrigues, Joan Cartanyà, portaveu de Conca 22, Ramon Queralt i Jordi Mir, de l’Ateneu Popular Garriguenc. Viladegut, de la Cambra de Comerç, va destacar “la importància de la qüestió econòmica que comporta l’alliberament del peatge en comparació amb la construcció de l’autovia” i va posicionar-se totalment a favor d’aquesta opció.
Des de l’Ateneu Popular Garriguenc es va explicar que l’objectiu és donar a conèixer l’opció de l’alliberament del peatge entre la població i aconseguir el màxim suport, tant civil com polític. En aquest sentit, s’aniran organitzant més actes per donar a conèixer l’estudi i debatre la qüestió amb els ciutadans.