COMARCA
- Les Borges Blanques

L’IES Josep Vallverdú de les Borges lliura les orles de final de curs

L’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques ha celebrat la festa de lliurament d’orles als alumnes de quart d’ESO, segon de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Mitjà de Gestió Administrativa i d’Equips i Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques. 128 alumnes dels diferents plans d’estudis han participat en aquest acte protocol·lari que ha tingut com a escenari el Pavelló de l’Oli .

Unes set-centes persones entre familiars, amics, professors, autoritats i membres de la comunitat educativa han acompanyat als joves en aquest acte presidit per l’alcalde de les Borges, Enric Mir; el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro; la directora de l’Institut, Antonieta Bernat; el president de l’AMPA, Albert Quintillà; la cap d’estudis, Mª Carme Calderó, i com a persona convidada Ignasi Serret, director de l’Institut la Serra de Mollerussa que va ser l’encarregat d’oferir una xerrada amb el tema “De la A a la Z: un itinerari personal”.

Durant l’acte es van atorgar els premis Àngel Giné, cinc premis als Treballs de Recerca en les diferents modalitats de Batxillerat, i dos en el cas dels alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà.

Cal remarcar, també, la creació del Primer premi a l’excel·lència Carlos Chesa, que a més de voler retre homenatge a aquest professor, vol potenciar el treball i l’estudi, i s’adjudica als millors expedients acadèmics, tant de Batxillerat com de Cicles Formatius.