COMARCA

Carnet únic per entrar a les piscines d’estiu de 19 municipis de les Garrigues

La piscina de Juneda.

Per tercer any consecutiu, el Consell Comarcal de les Garrigues posa en marxa el carnet únic per accedir a les piscines d’estiu. Enguany són 19 els municipis de la comarca els que s’han adherit a la iniciativa que, segons ha explicat Juli Muro, president del Consell Comarcal, “té com a objectiu fomentar la cohesió, els intercanvis i l’amistat entre els ciutadans de les Garrigues, especialment dels més joves, alhora que es potencia l’ús de les piscines d’estiu i s’incrementa el nombre d’abonaments adquirits per tota la temporada estiuenca”.

Aquesta iniciativa ha tingut molt bona acollida, tant per part dels ajuntaments com per part dels usuaris. Al 2010 van ser 11 les localitats adherides, augmentant al 2011 fins a les 19 que també estan previstes per aquest any 2012. La novetat d’enguany és que s’ha fet arribar a cada ajuntament adherit una plantilla amb el logotip de la campanya per tal de facilitar i agilitzar l’accés a les piscines. D’aquesta manera, els abonaments comptaran amb dues cares, per una banda el carnet serà el que utilitzi cada ajuntament i, per l’altra, tots tindran el lema “Campanya piscines Garrigues estiu 2012” que donarà dret a accedir a les piscines que formen part de la campanya.

Cadascuna de les 19 piscines municipals adherides a la iniciativa disposarà d’un distintiu identificador de la campanya facilitat pel Consell Comarcal de les Garrigues. Per la seva banda, els ajuntaments seran els encarregats de vendre els abonaments als usuaris empadronats als seus municipis.

Per accedir a les piscines d’altres municipis adherits al carnet únic, els usuaris només hauran de ser titulars d’un abonament individual o familiar de les poblacions pertanyents a la campanya i hauran de mostrar el DNI o identificació d’empadronament.

Municipis adherits

Els municipis adherits a la campanya són: L’Albagés, L’Albi, Bellaguarda, Les Borges Blanques, Castelldans, Cervià de les Garrigues, El Cogul, L’Espluga Calba, Fulleda, La Granadella, Granyena de les Garrigues, Juncosa, Juneda, Els Omellons, La Pobla de Cérvoles, El Soleràs, Tarrés, Els Torms i Vinaixa.

La primera setmana de juny van obrir les piscines de Juneda i les Borges Blanques i la resta està previst que ho facin el demà dissabte 23 de juny.