COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges asfalta el camí de la Font Vella

Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de les Borges Blanques arranjarà el camí de la Font Vella. Les obres -que estaran enllestides per al proper 14 de juliol quan el recinte acollirà la celebració de la Festa de Sant Cristòfol- suposaran tapar els forats i aplanar els sots, i enquitranar uns dos quilòmetres de camí malmès arran del pas de vehicles.

L’Associació d’Amics de la Font Vella s’encarrega del manteniment, en col·laboració amb l’Ajuntament de les Borges de manera que es preveu que els més de 300 vehicles que cada any participen en la Festivitat de Sant Cristòfol puguin fer el trajecte fins a la Font Vella en millors condicions.

Pel que fa a la festa cal dir que començarà a les 9.00 hores amb un esmorzar popular, seguida d’una missa i de la benedicció dels vehicles, que cada any superen els tres centenars. A la tarda, un berenar popular, l’actuació de pallassos i el ball clouran la festivitat.

“Intentem millorar els camins del terme i el camí de la Font Vella és un dels més utilitzats. És un espai on associacions i particulars van a celebrar festes i passar estones de lleure. Des de l’Ajuntament els volem facilitar l’accés i la millora dels camins és la forma de fer-ho”, apunta l’alcalde Enric Mir.