COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges estrena servei de recollida d’animals abandonats

Gossos recollits pels agents de la Policia Local. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de les Borges ha signat un contracte de col·laboració amb la Residència Canina La Conca SL. amb el què, aquesta canera del Vendrell, es compromet a recollir els animals abandonats que hi ha al municipi. Les denuncies s’hauran de fer, prèviament, al servei de la Policia Local.

“L’objectiu és buscar una solució als animals abandonats que hi ha al municipi i, a la vegada, donar compliment a la llei de protecció dels animals”, explica la regidora de Governació, Núria Palau. “L’Ajuntament no disposa de dependències adaptades aquest tipus de serveis. L’acord ens permet oferir-lo, sota la supervisió dels agents de la Policia Local”, afegeix.

El servei s’oferirà les 24 hores dels 365 dies de l’any i inclou la recollida d’animals (gossos, gats, etc) a l’àrea del municipi de les Borges, a més del manteniment i la gestió dels animals recollits, la cerca de les dades dels propietaris dels animals abandonats, i el transport i manteniment a les seues instal·lacions.

El conveni té una durada de tres anys i el pagament s’estableix per servei, tot i que si es localitza el propietari de l’animal abandonat se li exigirà el pagament de les despeses.