COMARCA
- Les Borges Blanques

La Borges organitza el ‘Dia Nereu’ contra l’obesitat infantil

Les piscines de les Borges Blanques. Foto: Ajuntament

Les piscines de les Borges Blanques acolliran el proper 17 de juliol el ‘Dia Nereu’, una jornada plena d’activitats aquàtiques amb les que es vol promoure l’exercici físic i l’alimentació saludable entre els nens i joves de 8 a 15 anys amb sobrepès o obesitat. La iniciativa, impulsada per la regidoria d’Acció Social, també implica les famílies a les que es transmet un estil de vida més saludable. Aquesta activitat gratuïta, tindrà lloc de les 16.00h a les 19.00h, i té com a objectiu donar a conèixer el programa Nereu i que les famílies tinguin la possibilitat d’inscriure’s.

L’Ajuntament ha posat en marxa el programa, conjuntament amb el Departament de Salut i el CAP de les Borges Blanques, i de moment, hi prenen part una dotzena de nens i nenes de la ciutat que ho fan amb l’orientació del seu pediatra.

La jornada inclou tres hores de jocs aquàtics i hi haurà una carpa Nereu en la que es donarà informació. Per poder participar en el programa en el proper curs escolars cal adreçar-se a l’equip mèdic del CAP de les Borges Blanques que en valorarà la conveniència.