ECONOMIA
- Les Borges Blanques

El conseller Mena inaugura a les Borges el Centre d'Empreses Innovadores

El conseller d'Empresa i Ocupació, Xavier Mena, arribarà avui a les 16.00h a l’Ajuntament de les Borges on el rebrà l’alcalde Enric Mir, acompanyat per regidors, pel delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya, Ramon Farré, i pel director dels Serveis Territorials EMO a Lleida, Octavi Miarnau. Després de signar en el llibre d’honor i de mantenir una reunió de treball amb l’equip de Govern, la comitiva es desplaçarà al Centre d’Empreses Innovadores on descobriran la placa commemorativa i es visitaran les instal·lacions.
Posteriorment, visitaran el Consell Comarcal de les Garrigues on està prevista una reunió amb l’equip de Govern i el Consell d’Alcaldes. La trobada finalitzarà amb una visita a l’Espai Macià, a les 17.45 h. El centre empresarial de les Borges Blanques és un dels 9 centres de la xarxa de centres d’empreses innovadores a les comarques de Lleida.
L’objectiu del centre és impulsar la creació i incubació d’empreses innovadores així com la innovació de les que ja existeixen i que es vulguin implantar al centre, aportant algun component innovador en la seva producció, gestió, comercialització, cooperació, entre d’altres. La idea és afavorir l’emprenedoria durant els 3 primers anys de naixement i implantació del negoci, proporcionant suport en l’elaboració del pla d’empresa i en totes les àrees de la mateixa, a través dels tècnics del CEEI Lleida i de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de les Borges, fins a la consolidació de la seva empresa.