COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges concentra els actes de la Festa Major en tres dies

L’Ajuntament de les Borges ha decidit escurçar un dia la Festa Major 2012 que se celebrarà els dies 1,2 i 3 de setembre. És tracta d’un mesura d’estalvi amb la qual es concentren en tres dies els diferents actes festius. “Tenim un pressupost ajustat, les circumstàncies econòmiques no són les més favorables, per això des de l’equip de Govern hem optat per mantenir el nivell i la qualitat dels actes programats, però escurçant-la un dia, el dimarts, que malgrat tot continuarà sent festa local”, afegeix.

Concurs del cartell

L’Ajuntament de les Borges, a través de la Comissió de Festes ha convocat el concurs de cartell de la Festa que ha d’incorporar la llegenda “Festa Major de les Borges Blanques 2012” i les dates 1,2 i 3 de setembre. Els treballs es poden presentar fins al proper 24 de juliol a les oficines de l’Ajuntament.

La Comissió de festes de l’Ajuntament, formada per una vintena de persones voluntàries, és l’encarregada d’organitzar i programar els actes festius. Pel que fa al cartell les persones interessades poden consultar les bases a la pàgina web de l’Ajuntament i a la de l’Oficina Jove de les Borges.