COMARCA

Cloenda del curs de monitors de lleure de l’Oficina Jove

Foto de la cloenda del curs de monitors de lleure a l’Oficina Jove de les Garrigues (Casal Marino) el passat 21 de juliol. Foto: Comunicació 360º

Un total de 14 alumnes de la comarca han participat en el Curs de monitors de lleure organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues a través de l'Oficina Jove i que forma part del Projecte Forma’t del Pla Comarcal de Joventut 2012. El curs va finalitzar el passat 21 de juliol i ha estat impartit a l’Oficina Jove, situada al Casal Marino de les Borges Blanques, per l’Escola de Formació de l’Associació Catalana d’Empresaris del Lleure, l’Educació i la Cultura (Acellec).

L’objectiu era formar els joves de la comarca per poder treballar de monitors de lleure. El curs constava de 100 hores teòriques, 150 hores de pràctiques i la presentació d’una memòria d’aquestes pràctiques. Un cop assolides les competències, els alumnes van rebre un diploma i el Carnet de Monitor expedit per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya.

A la cloenda del curs va assistir el vicepresident del Consell Comarcal, Francesc Mir, la coordinadora Territorial de la Direcció General de Joventut a Lleida, Anna Feliu, així com part del professorat de l’Escola de Formació de l’Acellec.