ECONOMIA
- Les Borges Blanques

Les Borges enceta els seminaris ‘Els Dijous Emprenedors’

Foto: Ajuntament

La regidoria de Promoció Econòmica continua amb la campanya de foment de l’ocupació i de promoció de l’emprenedoria a través de la formació, amb la convocatòria d’un nou curs emmarcat en els seminaris “Els dijous emprenedors’. El curs oferiràn segons el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, eines per ajudar als emprenedors a dur a terme la seva idea de negoci amb èxit, tenint en compte l’entorn de crisi econòmica.

En concret, en el curs s’explicarà com elaborar un pla d’empresa, s’estudiarà la viabilitat del negoci i la gestió de la innovació i s’aproparan les habilitats de lideratge, la presa de decisions i el pensament estratègic per ensenyar als participants a abordar les diferents àrees amb èxit.

El curs s’impartirà al Centre d’Empreses Innovadores del 4 d’octubre al 15 de novembre. Seran 12 hores repartides en sis sessions cadascuna d’elles dirigida per un professor especialitzat en el tema.

Ponents

Els ponents seran Manuel Alonso de la Universitat de Lleida amb ‘La creació d’empresa: de la idea al projecte’; Josep Maria Barrufet de Ceeilleida amb ‘Innovació i estratègia empresarial’; Eduard Cristóbal de la UdL amb ‘Màrqueting empresarial’; Sara Sampedro del Consorci de Promoció Econòmica, i Gustau Dos Santos de l’Institut Municipal d’Ocupació de Lleida, sobre el ‘Management i lideratge’; Àlex Surroca de l’empresa lleidatana USE IT, amb ‘Les TIC aplicades al món de l’empresa’; i Imma Camino de Globalleida, amb ‘Elaboració del pla financer. Finançament empresarial’.

La inscripció es pot fer a promocioeconomica@lesborgesblanques.cat o al telèfon 973 142 805.

Està organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica de les Borges amb la col·laboració de Globalleida, Ceeilleida, i amb el suport de programa Inicia per a la creació d’empreses i del Departament d’Empresa i Ocupació.