COMARCA
- La Pobla de Cérvoles

Nou reconeixement pels vins de Mas Blanch i Jové, de la Pobla de Cérvoles

La prestigiosa revista bimensual americana Stephen Tanzer’s International Wine Cellar, llegida per professionals del vi de més de 34 països i la primera publicació periòdica traduïda al francès i al japonès, ha destacat els vins del celler Mas Blanch i Jové i els ha valorat com excel·lents.

Els vins, que han estat tastats per Josh Raynolds, han rebut les següents puntuacions: el Saó Abrivat 2009 i el Saó Blanc 2012, 90 punts i el Saó Expressiu 2007, 91 punts.

Aquesta no és la primera vegada que un crític nord-americà fa una menció especial als vins d’aquest celler, que just després de sortir al mercat ja van ser destacats per la reputada publicació The Wine Advocate de Robert Parker.

El celler està fent una forta aposta pel mercat nord-americà per tal d’incrementar de forma substancial la presència dels seus productes en aquest territori.

Els vins d’aquest celler de la Pobla de Cérvoles van acumulant guardons i puntuacions excel·lents també a casa. La Guia de Vins de Catalunya 2012, en el seu tast a cegues, ha considerat el Saó Expressiu 2008 com un dels millors vins de Catalunya i li ha atorgat 9,45 punts. A Espanya, el concurs Mezquita Córdoba ha concedit una medalla de bronze al vi Saó Abrivat 2009.

Aquests guardons i mencions s'afegeixen també als que van rebent altres cellers de les Garrigues, com el de Tomàs Cusiné, al Vilosell, reconegut com a millor celler de 2012 per l'Associació Catalana de Sumillers, o Clos Pons, a l'Albagés, que al març rebia la Medalla de Plata al Concurs Mundial de Brussel·les, celebrat enguany a Guimaraes.