CULTURA
- Juneda

Tornen les Nits a Miravall amb la seua edició d'hivern

Artistes i espectacles com Marina Rosell o Reugenio seran els propers en omplir la nova sala de celebracions de Miravall

A partir de la setmana vinent, el públic de les Garrigues tindrà un nou espai de celebracions on gaudir d'espectacles durant tot l'any.

Després de l'èxit de les Nits a Miravall d'estiu, ara aquest cicle s'amplia a la resta de l'any i serà cada segon divendres de cada mes d'entre els mesos de setembre a juny que tindran lloc els sopars-espectacles per a tots els gustos i públics. Amb aquesta nova aposta, l'organització vol consolidar la casa de Miravall com l'espai alternatiu de les terres de ponent en oferir aquesta fórmula.

De moment, l'organització ja té preparades diverses jornades fins al mes de gener. Per començar, el dimecres 31 d'octubre, dia de la castanyada, Marina Rosell presentarà el seu últim treball, Marina Rosell canta Moustaki, un àlbum amb versions de tretze grans èxits del seu gran amic Georges Moustaki cantats en català.

De cara al divendres 9 de novembre, el grup Donostiarri Golden Apple Quartet serà l'encarregat d'associar música i humor. Seguidament, el 14 de desembre, serà el torn de la música jazz de la mà de La Vella Dixieland i finalment, l'11 de gener, el fill del mític humorista Eugenio, Gerard Jofra, presentarà l'espectacle "Con todos mis respetos".

El nou espai de celebracions de la casa de colònies de Miravall situada a Juneda serà l'indret que acollirà totes les actuacions. Els sopars que precediran cada concert seran a les deu de la nit.

L'aforament per a tots els actes és limitat i és per això que l'organització recomana comprar les entrades anticipadament al seu portal web.

En els seus dos primers anys de vida, les nits a Miravall d'estiu han portat al mas junedenc artistes com Els Catarres, Hotel Cochambre,