COMARCA
- La Floresta

Nova associació cultural a la Floresta

Un moment del primer assaig.

El 9 de desembre es va inaugurar el local jove de la Floresta, un pis de l’antic Ajuntament que s’ha reformat i que compta amb 90 m2 entre dues sales i un lavabo. A la inauguració hi van ser el president del Consell Comarcal, Juli Muro, l’alcalde del municipi, Jaume Setó i la directora dels Serveis Territorials de Joventut de la Generalitat, l’albinenca Anna Feliu.

Entre d’altres usos, el local serà també la seu social de la nova associació cultural “FotliFort Percussió”, nascuda aquest novembre amb unes 18 persones d’entre 13 i 40 anys i que vol “dinamitzar una mica més la Floresta”, diu Marta Flotats, presidenta de l’entitat. La idea va sorgir aquest estiu, quan algunes persones que participen a les sortides dels gegants de l'Albi hi trobaven a faltar un acompanyament musical. Finalment, al novembre es va començar a organitzar un grup de percussió, que ja ha fet un primer assaig, amb l'assessorament d'una banda de Lleida. Properament es faran tallers amb altres grups de percussió.

"Ara la batalla principal és poder comprar els instruments bàsics", diu Flotats, amb l'objectiu de poder fer la presentació oficial a la primavera o estiu. De moment, el grup fa els assaigs al local social municipal els dissabtes a la tarda.