COMARCA
- Les Borges Blanques

El PP denuncia la tala d'arbres a les piscines municipals de les Borges

La nova piscina s'ha de fer on hi ha els arbres de l'esquerra de la imatge.

El Partit Popular de les Garrigues dóna "suport total" a les crítiques veïnals que el partit assegura que han sorgit per la imminent tala d'arbres al recinte municipal de les piscines de les Borges, municipi on la formació no té representació al consistori. A l'espai que on actualment hi ha aquests pins és on s'ha de construir una nova piscina, que ha de ser una realitat abans de l'inici de la temporada de bany [v. SomGarrigues núm. 335].

El PP assegura que no s'oposa a aquest nou equipament, "sempre i quan es respectin els 10 pins enormes i saludables que aniran irremeiablement a terra, cosa que es podria evitar simplement canviant la forma de la piscina, detall que hem intentat parlar amb l'Ajuntament sense cap resultat".

El president del Partit Popular a la comarca, Ramon Camús, considera que "no s'adonen que estan tallant éssers vius, que costa un munt d'anys que creixin fins a ser com són ara els que estan condemnats". "Simplement molesten i es tallen, com ja va passar l'any 2011, quan es va fer una tala d'arbres al mateix recinte al·legant que embrutaven la gespa", lamenta Camús.

Pel Partit Popular de les Garrigues "és simplement inacceptable que l’arbrat públic es tracti com si fos mobiliari urbà, que si fa nosa es treu" i es qualifica de "vergonya" que hi hagi casos com aquest "al segle XXI, quan la conscienciació pel respecte a la natura és generalitzada".