COMARCA

L'Oficina Jove de les Garrigues va als instituts de la comarca

Punt d'informació setmanal a l'institut Josep Vallverdú (foto: Consell Comarcal)

Aquesta setmana s'ha iniciat el projecte "Apropa't" de l’Oficina Jove de les Garrigues, que ha de servir per donar a conéixer aquest servei comarcal als centres educatius. El dimarts 5 de març es va ubicar un punt d'informació a l'institut Josep Vallverdú, a les Borges Blanques, i l'endemà, 6 de març, a l'institut l'Olivera, de la Granadella i al col·legi Mare de Déu de Montserrat, de les Borges.

En aquests punts informatius s'hi exposa la informació que des de l'Oficina s'ofereix a la gent jove i s'intentarà donar resposta a les consultes i dubtes que els alumnes puguin formular. També esdevindrà un espai on els joves podran fer arribar les seves propostes pel que fa a accions en matèria de joventut als municipis..

Aquest programa se suma a les diferents formes de comunicació i difusió que l'Oficina Jove empra per adreçar-se als joves, com és el cas del projecte Dinamo, l’atenció presencial al Casal Marino de les Borges, els canals 2.0 a Internet (xarxes socials, pàgina web, correu electrònic) o la participació periòdica a Ràdio les Borges.