COMARCA
- La Pobla de Cérvoles

La Pobla acull la trobada de cellers Costers del Segre

Foto de grup amb les responsables dels cellers de la comarca (foto: Tomàs Cusiné)

La Pobla va ser dissabte, 4 de maig, l'escenari dela trobada anual de cellers de la Denominació d'Origen Costers del Segre, una trobada informal que duen a terme els mateixos elaboradors per conèixer-se i abordar qüestions diverses que afecten el sector. Cada any es decideix quins cellers seran els organitzadors del següent, i aquesta vegada van ser Cérvoles i Mas Blanch i Jové, tots dos ubicats a la Pobla.

Entre la vintena de cellers participants, hi havia els sis de les Garrigues (Clos Pons, Vinya Vilars, Mas Blanch i Jové, Tomàs Cusiné, Matallonga i Cérvoles Celler). Els assistents van visitar els dos cellers amfitrions i les seves vinyes i van fer un tast al bar casal La Llena, on també van celebrar un dinar per cloure la jornada.

Presència garriguenca a Ciudad Real
Entre el dimarts i el dijous d'aquesta setmana té lloc a Ciudad Real la Feria Nacional del Vino (Fenavin), amb una presència destacada dels cellers catalans. D'aquests, hi seran presents també Tomàs Cusiné, Clos Pons, Mas Blanch i Jové i Cérvoles Celler. El certamen distingirà com a ambaixadors del vi 2013 al president d'honor del Reial Madrid, Alfredo Di Stefano, al cineasta José Luis Cuerda i a la cantant i actriu Mónica Molina, entre altres personalitats. La cerimònia tindrà lloc el dimecres i serà presentada per la periodista Olga Viza.