COMARCA, ECONOMIA
- La Granadella

Borsa de treball a la Granadella per a persones i empreses

El Viver d'Empreses té tres dels quatre despatxos ocupats (foto: Aj. de la Granadella)

L’Ajuntament de la Granadella ha creat una borsa de treball dirigida a un doble públic objectiu: persones de les Garrigues Altes que busquen feina i empreses (autònoms, etc.) de la zona que puguin realitzar activitats empresarials. El servei té la finalitat de posar en contacte oferta i demanda de treball i oferta i demanda de projectes empresarials.

Arran d’un conveni signat el març amb Microbank de “la Caixa”, també s’ofereixen microcrèdits a emprenedors i empresaris de la zona, que poden arribar als 25.000 euros i no cal aval, sinó un pla d’empresa i un informe de viabilitat favorable del projecte.

Altres serveis que s’ofereixen per a la creació d’empreses és el Viver d’Empreses Garrigues Altes, el qual té tres dels quatre despatxos ja ocupats. L’execució d’aquests projectes s’emmarca dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes, al qual l’Ajuntament ha acordat destinar part dels ingressos procedents de les centrals eòliques existents al municipi, “amb la finalitat de crear activitat econòmica i ocupació per frenar l’envelliment de la població i l’emigració de la gent jove de les Garrigues”, asseguren fonts municipals.