COMARCA, CULTURA
- Castelldans , Juneda , Les Borges Blanques

El cantautor Paul Fuster fa escala a la comarca

Fuster ha actuat set vegades a la comarca de la mà de la cafeteria Slàvia.

El cantautor nord-americà d'arrels catalanes Paul Fuster arriba aquest dijous a les Garrigues, en el marc de la gira "60 dies, 60 concerts" que el porta arreu de Catalunya amb una bicicleta construïda per ell mateix presentant el seu darrer disc "Repte" (2012).

Havent començat el 4 d'abril a Cardona -vila natal de la seva mare-, està previst que acabi la gira el 4 de juny. Entremig, Fuster fa actuacions de petit format, tant a espais públics com particulars, en funció de cada amfitrió. En el cas d'aquest dijous, l'actuació tindrà lloc a les 22h al Mas Concabella, situat entre les Borges, Juneda i Castelldans i propietat de la família Tarrats Solé, de la cafeteria Slàvia. De fet, fou a través de l'Slàvia que el cantautor va actuar per primera vegada, ara fa uns 15 anys, a la comarca, i d'aleshores ençà que hi ha fet set concerts, sempre en format diferent.

En cas de pluja, el concert, que és gratuït, se celebrarà a l'interior del mas, però aleshores amb places limitades. A partir d'aquesta actuació, la primera de la gira a les comarques de Ponent, està previst que Fuster continuï cap al nord de la demarcació, amb properes actuacions a l'Urgell, la Segarra, el Pallars o l'Alt Urgell.