COMARCA, ECONOMIA
- Castelldans

La Caixa de Castelldans va a la primera assemblea general del nou organisme fruit de la fusió

L'entitat es va fusionar el març de 2012 amb les de Burgos, Segòvia i Fuentepelayo.

Després que l'any passat es fusionés amb les caixes rurals de Burgos, Segòvia i Fuentepelayo, la Caixa Rural de Castelldans afronta la primera assemblea del nou ens sorgit de la fusió amb optimisme, ja que hi arriba amb un increment del 10% en passiu. "Són unes dades positives de l'evolució al llarg de l'any", explica Prudenci Daviu, director territorial a Catalunya de l'entitat.

Divendres passat, la Junta Preparatòria de la Caixa de Castelldans va escollir els dos representants que, per quota, pot enviar a l'assemblea general, que se celebra aquest dijous a Segòvia. Hi van assistir unes 50 socis, dels 500 que té l'entitat garriguenca. 

Des de 1963
Caixa Rural Castelldans va néixer com a Secció de Crèdit de la Cooperativa de Sant Fortunat, per donar servei a tots els associats. L'?any 1963 se'?n va independitzar i va passar a ser una entitat bancària autònoma. Després de més de 20 anys de dedicació als clients, el 1989 es van inaugurar les noves instal·lacions al carrer Bonaire. La unió amb les caixes rurals de Burgos, Segòvia i Fuentepelayo, el març de 2012, va suposar la creació d?'una
nova societat cooperativa que mou 1.400 milions d?'euros en actius, dels quals 10 corresponen a l'entitat garriguenca.