COMARCA

Publiquen un vídeo de la campanya "A les Garrigues estem preparats"

El manifest vol donar suport a les accions per exercir el dret a l'autodeterminació.

En el marc de la presentació, aquest divendres 31 de maig, del manifest comarcal "A les Garrigues estem preparats", s'ha publicat també un vídeo i una web de la iniciativa. Al vídeo, rodat a diversos municipis de la comarca administrativa, hi apareixen persones de cada poble que diuen "estem preparats". El vídeo també es pot veure al web que s'ha posat en marxa, on hi figura el text del manifest i els primers adherits.

Aquest divendres, a les nou del vespre, tindrà lloc a la Casa de la Cultura de les Borges la presentació del manifest "per donar suport a aquelles iniciatives que es portin a terme des de les màximes institucions del país per fer efectiu el dret a l'autodeterminació". Emili Farré, un dels impulsors del manifest, explica en aquesta entrevista a Ràdio les Borges el perquè de la iniciativa.

A l'acte hi participarà la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, com a entitat representativa d'una de les primeres respostes massives de la societat civil en defensa de la sobirania catalana davant la sentència del Tribunal Constitucional de 2010.