COMARCA, ECONOMIA
- La Granadella

'Can I help you?', curs d'anglès turístic a la Granadella

El curs costa 60€ i se'n retornaran 40 si se n'acredita l'aprofitament (foto: Ajuntament de la Granadella)

L’Ajuntament de la Granadella ha organitzat un curs d’anglès turístic, principalment pràctic, que porta per títol: “Can I help you?”. La finalitat és millorar les habilitats comunicatives en anglès (conversa, exposició oral, etc), així com adquirir vocabulari i expressions per a realitzar activitats com les de guia turístic, restauració o atenció al públic.

El curs va dirigit a persones amb un nivell mig d’anglès i consta de quatre sessions de 2,5 hores, a cada una de les quals es tractarà un tema concret: visita guiada a un molí d’oli, ruta urbana, etc, i es realitzarà una primera part teòrica on s’adquirirà el vocabulari i expressions i una segona de pràctica on es realitzarà la activitat pràctica fora de l’aula formativa.

El cost del curs és de 60€ i a les persones que acreditin l’aprofitament del mateix se’ls retornarà 40€. El període d’inscripció acaba l’1 de juliol i es farà una prova de nivell entre els inscrits, ja que cal un coneixement mitjà de la llengua. Les inscripcions s’han de formalitzar a l’Ajuntament de la Granadella i les places són limitades a 10 persones.

El curs compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de les Garrigues, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’acadèmia d’anglès British Centre i s’emmarca dins el Pla de Desenvolupament Local Oliturisme i Economia del Coneixement de les Garrigues Altes, al qual l’Ajuntament destina part dels ingressos procedents de les centrals eòliques del municipi.