COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges crea un mercat d'intercanvi i de segona mà

La regidoria de Promoció econòmica, Comerç, Fires i Mercats de les Borges ha organitzat el primer Mercat d'intercanvi i compra-venda de productes de segona mà, amb l'objectiu "d'acostar-nos a les necessitats actuals de moltes famílies i, a la vegada, poder dinamitrzar el comerç de la ciutat".

Les parades s'instal·laran el dissabte 29 de juny al carrer Nou, al nucli històric, i hi poden participar tots els particulars que tinguin objectes per intercanviar o vendre com a producte de segona mà i que estiguin inclosos al reglament creat per l'ocasió. S'hi permeten, per exemple, llibres, mobles, discos, instruments, material informàtic, eines, roba i complements, material per a nadons i infants, parament de la llar, electrodomèstics i aparells elèctrics, material esportiu, jocs i joguines, material de jardinera o productes d'elaboració pròpia no alimentaris, entre altres.

Les persones interessades a participar-hi s'han d'inscriure prèviament (abans del dia 26) al departament de Recaptació de l'Ajuntament de les Borges. El consistori facilitarà una taula de 2,5 metres a cada sol·licitant. La inscripció té un cost de 4€ (2€ en el cas dels empadronats al municipi) i, per tal de preservar el material cedit, es cobrarà una fiança de 5€ que serà retornada un cop comprovat el seu bon estat.

Mercat del Trasto a Fulleda
L'associació de dones La Marinada, de Fulleda, va organitzar a finals de març la primera edició de "Fulleda Ocasió", una activitat que volia incentivar que la gent pogués donar una utilitat a coses que té per casa, ja sigui a un preu simbòlic ja sigui mitjançant intercanvis amb altres paradistes.