COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges incorpora un nou agent a la Policia Local

Els nou agents tornen a donar servei les 24 hores del dia (foto: Ajuntament de les Borges)

L’Ajuntament de les Borges ha incorporat recentment un nou efectiu al cos de Policia Local. El nou agent, que ja formava part de la plantilla amb caràcter interí des de l’any passat, passa ara a formar part del cos com a personal fix, després de completar un període de formació bàsica a l’Escola de Policia de Catalunya i d’aconseguir la titulació pertinent. Amb aquesta incorporació, el cos policial municipal queda format per nou agents, un dels quals també fa les tasques pròpies d’agent rural.

L’objectiu, segons la regidora de Governació Núria Palau, és “consolidar el cos d’agents locals amb professionals degudament formats segons els criteris que marca la llei, per a que tinguin els coneixements adequats i necessaris per exercir la seva feina amb rigor en benefici dels veïns de les Borges”. Palau incideix en la tasca del consistori, que treballa per a que les Borges tingui “una policia que proporcioni un servei de seguretat i vigilància de qualitat, per la qual cosa continuem apostant pel model de policia de proximitat”.

El nou policia municipal, de 32 anys, és un dels dos agents que el juny de l’any passat va superar el concurs oposició iniciat pel consistori el maig de 2012 per tal de regular la situació de la plantilla.  Pel que fa a l’altre agent seleccionat, que actualment també forma part del cos, començarà el període de formació al setembre i una vegada el finalitzi, al juny de 2014, es reincorporarà a la Policia Local amb titulació.

Els nou agents que integren el cos de Policia Local de les Borges tornen a donar servei 24 hores al dia, durant els 365 dies de l’any, des d’aquest nou mandat.