COMARCA, CULTURA
- Les Borges Blanques

El concert de Feliu Ventura a l'Slàvia, al seu nou disc en directe

Amb els videos es farà una sèrie on line.

El concert que el cantautor Feliu Ventura, en actiu des de l'any 1993, ofereix aquest dijous, 27 de juny (23:30h), a la cafeteria Slàvia de les Borges Blanques és un dels que seran enregistrats en àudio i video per formar part del nou disc amb què el xativí vol commemorar els seus 20 anys a l'escenari.

Ventura, que durant aquest temps ha publicat sis discos en solitari, a més de diverses col·laboracions i treballs col·lectius, no en tenia cap de gravat en directe per ell i el seu guitarrista de referència, Borja Penalba. Sí que n'havia gravat un amb Lluís Llach. Per això, el cantautor ha anat enregistrant diversos concerts de petit format durant els mesos de maig i juny, dels quals el de les Borges n'és el penúltim, abans de tancar el cicle divendres a Ripoll. El de Ventura és, a més, l'última actuació de la temporada 2012-2013 de l'Slàvia, que entre els mesos d'octubre i juny ha programat una trentena de concerts gratuïts.

Una de les curiositats és que amb l'àudio es farà una edició limitada en vinil de 180 grams i 12", i amb el video es farà uns sèrie on line de cinc o sis capítols, cada un dels quals tindrà una introducció on s'explicaran les cançons. Tot plegat, Ventura ho ha disposat en una plataforma de micromecenatge, amb la qual ja ha superat l'objectiu de finançament marcat inicialment.