COMARCA
- Les Borges Blanques

El modelisme i la pesca, protagonistes del cap de setmana a les Borges

S'esperen una cinquantena d'expositors.

El Pavelló de l'Oli de les Borges acull aquest cap de setmana la 3a Fira de Modelisme i Wargames, amb una cinquantena d'expositors de maquetes de temàtica bèl·lica de Catalunya i Espanya.

Organitzada per l'Associació de Recreació i Modelisme Divisió 45HT de les Borges, juntament amb la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, el certamen obrirà les portes el dissabte a les 10h i, entre altres activitats, es faran simulacions de vol en jocs de PC, tallers de pintura de soldadets per a infants, exposició de vehicles de la II Guerra Mundial, jocs de cartes i lluita de robots. La Fira inclou, a més, exposició de motos antigues el dissabte i de cotxes antics el diumenge.

Consulta el programa complet aquí.

Marató de Pesca al Terrall
El mateix diumenge, al Passeig del Terrall, té lloc la 10a Marató de Pesca, que arrencarà a les set del matí i durarà fins a les set de la tarda. En motiu d'aquesta trobada, l'Ajuntament està duent a terme el buidatge, neteja parcial i reompliment de les basses, d'una capacitat de 13.000 m3.rall, la zona més emblemàtica de la nostra ciutat”, apunta Mir.

La jornada, organitzada pels Amics del Terrall, inclou també el dinar per a totes les parelles participants, mentre que els acompanyants que vulguin participar en l’àpat popular hauran de pagar 6 euros. A l'apartat de premis, les tres parelles guanyadores rebran un trofeu i articles de pesca, i la resta, utensilis per pescar. L’organització sorteja també un pernil.