COMARCA
- Les Borges Blanques

S'obre la convocatòria del premi Olivera d'Or al Borgenc de l'Any

L’Ajuntament de les Borges ha obert la convocatòria per al premi Olivera d’Or al Borgenc de l’any.

Amb aquest guardó es vol distingir les persones físiques o jurídiques que hagin portat a terme una labor personal o institucional en qualsevol camp de l’activitat humana i de caire positiu per al municipi de les Borges.

Les propostes de candidatures es fan per iniciativa popular i el període per presentar-les s’obre aquest dijous 10 juliol i s’acabarà el dilluns 12 d’agost.

Les candidatures s’han de presentar dins d’un sobre tancat amb el nom de la persona proposada, un breu currículum del candidat i els motius pels quals es proposa.

El guardó s’entregarà dintre dels actes de la Festa Major de les Borges, on també es donarà a conèixer el guanyador del premi Olivera d’Or al Garriguenc de l’any.

El jurat del premi estarà format per l’alcalde de les Borges, quatre regidors de l’ajuntament, el president del casal d’avis, el president de cada una de les cooperatives del municipi, el president de la Cambra de Comerç de les Borges, un representant de la revista Terrall i el borgenc premiat en l’edició anterior del premi.

Consulta les bases en el document adjunt.