COMARCA
- Les Borges Blanques

Els treballadors d'Ediltec denunciaran l'empresa per l'incompliment dels acords

L'empresa, situada al polígon Castellots de grans indústries (foto: SG)

Els treballadors de l’empresa de material aïllant Ediltec, situada al polígon Castellots de les Borges Blanques, interposaran avui una denúncia al Departament de Treball per l’incompliment dels acords pactats en l’expedient de regulació d’ocupació (ERO), presentat per l’empresa el mes passat, i també per l’incompliment d’acords en relació a la higiene i la seguretat, entre altres.

Segons ha explicat a SomGarrigues el delegat dels treballadors de l’empresa, els empleats no han cobrat la nòmina del juny ni la paga extra corresponent a aquest mes.

A banda, denuncien que tampoc s’ha dut a terme l’estudi de seguretat que havien pactat amb l’empresa i que no es compleixen les mesures d’higiene acordades.

Els treballadors asseguren que s’han posat en contacte amb els propietaris italians del capital de l’empresa i que també han rebut una resposta negativa a la demanda de cobrar les mensualitat endarrerides.

L’ERO de l’empresa va entra en vigor el passat mes de juny i afecta els 24 treballadors de la plantilla, tal com ja s’havia informat des del SomGarrigues.