COMARCA, CULTURA
- Les Borges Blanques

Els diables protagonitzen el cartell de Festa Major de les Borges

Jaume Claret, dissenyador, i l'alcalde, Enric Mir, membres del jurat (foto: Aj. de les Borges)

Amb tonalitats taronjoses i l'esclat dels focs dels diables. Així és el cartell de la Festa Major de les Borges d'aquest any, obra de la borgenca Patrícia Padró, de 19 anys, que ha resultat la guanyadora del concurs convocat per l'Ajuntament. 

Padró, estudiant de Disseny i Arts Gràfiques a l’Escola Ondara de Tàrrega, rebrà 200 euros de premi i veurà exposat el seu cartell, junt amb les altres obres presentades, en una mostra que tindrà lloc per Festa Major a l’Espai Macià.

El jurat del concurs el formaven l’alcalde, Enric Mir, el tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Francesc Macià, dos representants de la Comissió de Festes i el dissenyador gràfic Jaume Claret han format el jurat d’aquest concurs en el què hi han pres part set participants. Mir ha destacat “que el cartell guanyador s’hagi centrat en els correfocs, una de les activitats més multitudinàries i que compten amb una tradició més llarga a les Borges, ja que se celebra juntament amb els gegants i els grallers”.

La Festa Major de les Borges tindrà lloc els propers 30 i 31 d’agost i 1, 2 i 3 de setembre, i inclou la Trobada de Gegants, que arriba ja la 31a edició i espera reunir 1.500 persones, així com concursos de pesca i de barques i cursa d’ornis, entre moltes altres activitats.