COMARCA

El Cogul s'adhereix finalment al manifest "A les Garrigues estem preparats"

El text es va presentar el 31 de maig davant unes 300 persones [foto: Xavi Minguella]

Era l'únic que faltava i ara ja hi és. L'Ajuntament del Cogul s'ha adherit, finalment, al manifest "A les Garrigues estem preparats", promogut per un grup de persones a títol individual i que es va presentar el 31 de maig a les Borges. El 2 de juliol, a més, una representació del grup impulsor en va fer entrega a la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert.

El text, que vol donar suport a aquelles iniciatives que es portin a terme des de les màximes institucions del país per fer efectiu el dret a l'autodeterminació, comptava amb les adhesions de 23 alcaldes de la comarca (ara 24), els dos diputats garriguencs al Parlament, diversos empresaris, representants d'associacions i particulars.

Segons els impulsors, "la comarca de les Garrigues vol contrinbuir, així, a empènyer des de la base en favor del procés engegat i transmetre un missatge d'unitat i fermesa, tant de cara enfora per tal que altres comarques s'hi sumin, com de cara endins, per evitar que les legítimes diferències polítiques no suposin un entrebanc en el procés".