COMARCA
- Les Borges Blanques

Comencen les obres al carrer la Bassa de les Borges Blanques

Es renovarà l'empedrat, el sanejament i les voreres (foto: Aj. de les Borges)

Aquest dilluns, 16 de setembre, comenen les obres d’arranjament i millora del carrer la Bassa de les Borges Blanques, uns treballs que, inicialment, el consistori volia dur a terme al mateix temps que les obres de la carretera N-240, que van començar a finals de maig. Les queixes de veïns i comerciants, però, van fer que s'arribés a un acord per deixar passar l'estiu i no interferir la campanya de vendes.

Les obres, que consistiran en la completa renovació del sanejament, la col·locació d’un nou empedrat i la construcció de noves voreres, obligaran a traslladar provisionament el mercat dels dimarts al Passeig del Terrall, entre el carrer Caputxins i el Raval de Lleida. Durant aquest temps, a més, l'accés de vehicles pel carrer la Bassa quedarà tallat i el pas a la plaça de la Constitució es farà pel carrer Concepció Soler, que canviarà de sentit. Els treballs també inclouen l'elevació del pas de vianants per tal que l'accés al Passeig del Terrall sigui directe per als vianants i els vehicles hagin de reduir la velocitat. L’obra contempla, finalment, el manteniment de les places d’aparcament.

Segons ha declarat el regidor d’Urbanisme de les Borges, Francesc Mir, les actuacions “afavoriran l’impuls econòmic de l’eix comercial de la ciutat, ja que tant les noves llambordes com les voreres més amples en alguns trams permetran milloraran la mobilitat dels ciutadans”.