COMARCA
- Les Borges Blanques

Les Borges inicia les obres també al carrer Catalunya

Està previst que els treballs durin tres setmanes (foto: Aj. de les Borges)

L’Ajuntament de les Borges ha iniciat aquest dilluns les obres d’urbanització del carrer Catalunya, concretament al tram comprès entre el Raval del Carme (carretera) i el carrer Sant Jaume (inici poliesportiu). Els treballs consistiran en renovar l’antic clavegueram i les voreres per adaptar-les a persones amb mobilitat reduïda, a més de fer la pavimentació nova de la calçada. Amb aquestes millores l’Ajuntament finalitzarà el paquet d’obres previstes en quatre carrers del centre de la ciutat –Santiago Rusiñol, Comerç, Est i Catalunya-, un projecte que compta amb un pressupost de 262.880 euros.

D’entre totes les accions, el regidor d'Urbanisme, Francesc Mir, destaca la renovació del clavegueram, “ja que hi havia trams on era inexistent i això sí que afecta al dia a dia de les persones”. El consistori preveu que les obres s’allarguin tres setmanes.

Aquestes millores coincideixen amb la finalització dels treballs al carrer Est, on aquest dimecres s’hi col·locarà l’aglomerat asfàltic, amb l’inici de les obres al carrer la Bassa, que han tingut lloc aquest mateix dilluns i amb les obres que afecten la carretera al pas per l'interior de la població i que van començar a finals de maig.