COMARCA, CULTURA

La 13a Mostra de Teatre Còmic Amateur arrenca a Bellaguarda

El dissabte 28 de setembre, a les 22h, tindrà lloc a la sala polivalent de Bellaguarda la primera de les representacions teatrals de la XIII Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues organitzada pel Consell Comarcal i que recorrerà deu localitats de la comarca fins el 23 de novembre.

La companyia tarragonina Teatre 45 RPM serà l’encarregada d’iniciar aquesta mostra amb l’obra Històries curtes en espais tancats, confeccionada a partir d’esquetxos breus basats en situacions qüotidianes.

Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i l’Institut d’Estudis Ilerdencs, dóna l’oportunitat a les companyies de teatre còmic amateur d’actuar i donar-se a conèixer davant el públic a deu localitats de la comarca.

El proper diumenge, 6 d’octubre a les 18h, tindrà lloc al Vilosell la segona representació de la mostra, amb l’obra Els Hereus, de la companyia de Teatre Tàndem.

Seguiran les representacions el 12 d’octubre a Arbeca amb l’obra Rumors, de la companyia Teatre Abraxas; el 13 als Torms amb l’obra Sóc Lletja, de la companyia Teatre 8; el 19 a Vinaixa ambTeràpia de La botera de l’esclat; el 26 a Cervià de les Garrigues amb Hem de purgar al tete de la companyia Teatre Nyoca; el 27 a Juneda amb l’obra Venuts de Triangle Teatre; el 3 de novembre a l’Albagés amb Puc dormir aquí? de la companyia Fatalitats; el 9 a les Borges Blanques amb l’obra Mentides, Encens i Mirra de la companyia Enric Borràs i el 23 es tancarà la XIII Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues a la Pobla de Cérvoles amb La Ruïna de la companyia Telóbert.