COMARCA
- Les Borges Blanques

Arrenca l’Aula d’extensió universitària a les Garrigues amb més de 140 inscrits

Imatge de la signatura del conveni de col·laboració entre el CEG i la UdL el novembre del passat 2012 (foto: Josep Rubió)

La primera Aula d’extensió universitària a les Garrigues està a punt de donar el tret de sortida.

Aquesta mateixa tarda de dijous 3 d’octubre, a les 16.00 h a la Casa de la Cultura, hi haurà l’acte inaugural del curs, presidit pel vicerector de la Universitat de Lleida, Joan Biscarri, el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, l’alcalde de les Borges, Enric Mir, i el president de l’Aula, Ramon Miró.

A més, avui també tindrà lloc la primera de les sessions programades per a aquest curs 2013-2014, una xerrada que anirà a càrrec de Ramon Morell, llicenciat en ciències econòmiques, que parlarà sobre economia i les participacions preferents.

De moment, l’Aula ja compta amb 141 persones matriculades provinents de tretze poblacions diferents d’arreu de la comarca. Una dotzena d’interessats més estan en llista d’espera. La majoria dels alumnes són gent gran, pensionistes i també integrants dels grups de lectura de les diferents biblioteques de les Garrigues.

L’objectiu de l’Aula d’extensió universitària és promoure i difondre la cultura i el coneixement en general a nivell universitari i a través de conferències, classes i sortides culturals.

La programació de tot el curs -9 sessions en total-, està avalada per la Universitat de Lleida, el Consell Comarcal i el Centre d’Estudis de les Garrigues (CEG).

Les sessions es faran el primer dijous de cada mes a les 16.00 hores a la Casa de la Cultura de les Borges Blanques.