COMARCA, ECONOMIA
- Arbeca , Castelldans , L'Albagés , L'Albi , Les Borges Blanques , Vinaixa

Pràctiques a cooperatives per a joves de la comarca a l’atur

Visita de grup a les instal·lacions d'Agrolés, una de les entitats participants (foto: M.A.)

13 joves d’entre 16 i 24 anys de les Garrigues faran pràctiques a sis cooperatives de la comarca en el marc del Projecte Fórmula Jove que impulsa el Departament de Benestar Social i Família, en col·laboració amb el Consell Comarcal.

Els joves faran les pràctiques, no remunerades, de mosso de magatzem i cooperativa, després d’haver complert una formació teòrica de 115 hores.

Aquesta iniciativa pilot, que existeix des de fa tres anys, és la primera que es fa a les Garrigues i va ser presentada el dilluns 4 de novembre a les instal·lacions d’Agrolés, una de les entitats participants, junt amb les de Castelldans, l’Albagés, Vinaixa, l’Albi i Arbeca. El director general de Joventut, Toni Reig, va presidir l’acte, que va comptar també amb les intervencions de l'alcalde de les Borges, Enric Mir, del conseller comarcal Jordi Sarlé i del director de l'àrea d'expansio d'Actel-Grup, Mario Sánchez, que també van tenir un record per Jordi Herrera, el jove borgenc de 17 anys mort el 25 d'octubre en un atropellament i que havia de ser un dels participants al programa.

Recull de fotos en aquest enllaç.