COMARCA, ECONOMIA
- La Granadella , Les Borges Blanques

Xerrades sobre emprenedoria i línies de finançament a les Borges i la Granadella

Sala de conferències del Centre Cívic de la Granadella.

Les Borges i la Granadella acullen diversos actes i jornades relacionats amb el món de l'emprenedoria i l'empresa. Concretament, a les Borges tindrà lloc un cicle de quatre sessions gratuïtes que sota el títol "Els dijous emprenedors", abordaran aspectes com les errades que cal evitar (14 de novembre), la generació de marca personal (21 de novembre), les potencialitats dels telèfons intel·ligents (28 de novembre) i les eines per a la cerca i ús de finaçament (12 de desembre). Totes les sessions són a les set de la tarda.

Aquesta última qüestió és precisament la protagonista de la xerrada d'aquest dimecres, 6 de novembre a les set de la tarda a la Sala de Conferències del Centre Cívic de la Granadella, organitzat conjuntament entre GlobaLleida i el Viver d’Empreses Garrigues Altes de la Granadella.

La Granadella és el segon municipi de la demarcació que ofereix el nou servei de GlobaLleida “Xerrades Financeres al Territori”. Aquest servei és ofert per l’organisme provincial als ens de promoció econòmica de Lleida. La primera jornada es va realitzar el passat mes de setembre al municipi d’Alfarràs.