COMARCA
- Alcanó , Alfés , Almatret , Aspa , Llardecans , Maials , Sarroca de Lleida , Sunyer , Torrebesses

El Consell Comarcal del Segrià estrena web

S'han compartimentat els continguts en apartats diferents.

El Consell Comarcal del Segrià ha presentat la seva nova pàgina web (www.segria.cat), que presenta un format molt més intuïtiu i de més senzilla utilització que no l'anterior. Segons el responsable d’informàtica del Consell, Ricard Gòdia, "el nou lloc incorpora una sèrie de canvis, com que cada àrea tingui un apartat propi amb el seu menú i els seus continguts específics. Aquesta nova compartimentació en llocs diferents –turisme, cultura, serveis socials- facilitaran molt més la recerca d’informació, ja que s’ha clarificat i ordenat el contingut de l’anterior web".

Una novetat important és que en l’àrea de serveis socials s’ha penjat un calendari per municipis, per tal que l’usuari tingui informació personalitzada dels dies en què tindrà aquest servei en la seva localitat.

Un altre avenç respecte a la web anterior és que es pot sincronitzar l’agenda del Consell amb el telèfon mòbil, mitjançant una aplicació. Aquesta App ja està incorporada en el cas dels iPhones. En els androids, es pot baixar una aplicació gratuïta. D’aquesta manera, s’aconsegueix millorar molt la interactivitat, ja que l’actualització dels continguts arriba a temps real a l’usuari.

Dins de l’apartat ‘municipis’ es pot trobar un mapa interactiu amb les característiques de cada municipi i enllaços als webs dels ajuntaments, de manera que cada consistori té el seu lloc individualitzat. Segons Gòdia, “el que volíem és aconseguir un espai més visual, atractiu i útil pel ciutadà”.