COMARCA
- La Pobla de Cérvoles , Sarroca de Lleida , Torrebesses

La Pobla de Cérvoles viu una nova Festa de l'Oli Nou i de les Orelletes

La festa tindrà lloc durant tot el matí (foto: arxiu)

La Pobla de Cérvoles es prepara per a la celebració, aquest diumenge, de la Festa de l'Oli Nou i les Orelletes, que tindrà lloc durant tot el matí al recinte de la Cooperativa del Camp. Hi haurà esmorzar popular amb llonganissa, sardines i pa torrat, desgustació de l'oli nou i de les orelletes i vi dels cellers locals, el dolç típic de la comarca en ocasions festives.

Paral·lelament, el celler Mas Blanch i Jové farà jornada de portes obertes, on els visitants podran veure, entre altres obres d'ara, el gran mural "Entre el cel i la terra" de Gregorio Iglesias, així com passejar per la Vinya dels Artistes i tastar una copa dels vins Saó.

Camins d'Or Líquid a Torrebesses i Sarroca
La cinquena edició dels Camins d'Or Líquid, la iniciativa de promoció de l'oli i el paisatge de les Garrigues històriques que organitza el Consell Comarcal del Segrià, està arribant al seu final. Abans, però, fa parada a Torrebesses i Sarroca aquest cap de setmana.

El dissabte 14, a Sarroca, es fa un taller gastronòmic al Molí Simbionatur i esmorzar de les creacions culinàries realitzades. Després d'esmorzar, visita guiada a les instal·lacions i a les restes del Castell.

El diumenge 15, a Torrebesses, hi ha el ja habitual concurs d'allioli (9:30h), esmorzar popular a la cooperativa (10h) on es tastaran els alliolis del concurs i a les 11h, recorregut guiat fins al Centre d'Interpretació de la Pedra Seca. Hi haurà servei de dinar als cafès del poble.