COMARCA
- Les Borges Blanques

Policia 2.0

La regidora Núria Palau i el caporal gestionant la pàgina (foto: Aj. de les Borges)

La Policia Local de les Borges acaba de posar en marxa la seua pàgina de Facebook amb l’objectiu “d’informar amb immediatesa i d’estar més a prop de la ciutadania”, afirma la regidora de Governació, Núria Palau. El Facebook oficial, que de moment no registra activitat, publicarà informacions puntuals relacionades amb la tasca de la Policia Local, així com avisos i consells de seguretat i de Protecció Civil. Aquesta iniciativa se suma a les resta d’accions que s’estan promovent per comunicar incidències i garantir una millor seguretat dels ciutadans, com la connexió via whatsapp entre els comerciants de la població i el cos policial municipal.

El nou canal de comunicació també donarà compte de les incidències d’interès per als ciutadans, com els talls programats de trànsit, ja sigui durant esdeveniments assenyalats com la propera Fira de l’Oli o en ocasions puntuals quan s’hagi de reparar algun desperfecte o bé arreglar una incidència. “Una informació que serà especialment útil en dies assenyalats, com durant la propera cavalcada de Reis, quan s’informarà del recorregut de les carrosses i de quins seran els carrers per on no es podrà circular”, afirma Núria Palau. La regidora valora “molt positivament l’obertura d’aquesta nova via de contacte amb els ciutadans, ja que també ens ajudarà a fer més visible i més propera la feina de la Policia Local”.

L’Ajuntament confia que amb aquest nou canal els veïns puguin fer arribar peticions i suggeriments "d’una forma molt més directa i còmoda”, tal com explica el cap de la Policia Local, Alfons López. Aquestes seran ateses i valorades de dilluns a divendres de 9 a 13h.