COMARCA, CULTURA
- Juneda

Toni Albà clausura el cicle d’actuacions Les Nits a Miravall

L'espectacle és dissabte 18 de gener a mitjanit.

Miravall tanca el seu cicle d’espectacles amb l’actuació de l’humorista català Toni Albà el dissabte 18 de gener. L’obra que representa és Audiència i-real, una comèdia on a més a més de fer de Rei, n’és el director i productor. El famós actor ens proposa una obra plena de sàtira i crítica amb el funcionament de la societat actual. Sempre des de la ficció, Toni Albà ens transporta a un lloc imaginari on un rei, presidint un acte oficial, una audiència, respon al públic (la premsa), tot allò que vulgui saber. L’espectacle començarà a les 00.00 h de la nit. Com sempre, però, les Nits de Miravall estan pensades per gaudir del paquet complet de sopar i espectacle, que se serveix a les 22.00 h.

Quatre sessions anteriors
Anteriorment han passat pel mas quatre espectacles més. Com a novetat, l’organització va portar dos reconeguts junedencs que triomfen arreu. El primer, el guitarrista Jaume Torrent, que va actuar amb motiu de la cloenda del II Garrigues Guitar Festival el 14 de setembre. Ramon Grau, baríton junedenc del Cor del Gran Teatre del Liceu, va aconseguir exhaurir les entrades de Les Nits de Miravall el 16 de novembre. El 12 d’octubre va ser el torn de la formació musical Quartet Clàssica, que van oferir un recull de conegudes bandes sonores.
Finalment, els encarregats de tancar l’any 2013 van ser els més que reconeguts Quico el Célio, que als volts de Nadal van oferir una selecció dels millors temes del cançoner nadalenc.