COMARCA

La DOP Les Garrigues patrocina un programa de cuina de TV3

El xef Nandu Jubany participa també al programa.

Amb la finalitat d’apropar l’oli d’oliva verge extra al consumidor, la Denominació d’Origen Protegida (DOP) Les Garrigues patrocinarà el programa de cuina “Menú cap de setmana”, que TV3 ha començat a emetre aquest diumenge, 19 de gener. L’oli d’oliva verge extra protagonitza l’espai de cuina de la mà del xef Nandu Jubany, distingit amb una estrella Michelin i conegut per ser defensor de l’equilibri entre tradició i modernitat i amant de la cuina amb productes de la terra.

El president de la DOP Les Garrigues, Joan Segura, explica que “la nostra finalitat és donar a conèixer l’oli de les Garrigues mitjançant un programa que posarà en valor els productes de qualitat i proximitat. Volem que la gent sàpiga que aquest oli es pot utilitzar tant en les cuines més reconegudes com a qualsevol llar, en receptes molt elaborades i també en plats senzills”.

El locutor i presentador Llucià Ferrer condueix el programa, que promourà una cuina de qualitat per a totes les butxaques i nivells des d’una perspectiva lúdica. A més, cada setmana, comptarà amb la presència d’un convidat conegut. Està previst que s’emeti els diumenges a les 20:30h i durant 13 capítols.