COMARCA
- Juneda

Jornada solidària de neteja a l'espai calcinat de La Manreana

En l'incendi van morir les 50 mascotes que hi havia a la sala (foto: La Manreana)

Després del l'incendi del dimarts 21 de gener a la granja escola La Manreana, al terme de Juneda, i en què van morir totes les mascotes que hi havia a l’interior d'un dels espais (més d’una cinquantena), els responsables de l'equipament han organitzat per aquest dissabte 25 de gener, entre les 10 i les 12 del matí, una jornada de neteja de l’espai calcinat.

Després de les moltes mostres de suport i ànims rebudes, els responsables de la granja escola de Juneda demanen la col·laboració de totes les persones interessades per "netejar com més aviat millor l’espai, per així tornar com més aviat millor a la normalitat i tancar aquest trist episodi".

La intenció és construir un altre nou espai per acollir una altra vegada els animals. Durant el matí hi haurà xocolata desfeta per tots els que hi assisteixin, així com també una bústia de donatius per poder reparar com més aviat millor els danys soferts pel foc, que va ser produït per un curtcircuit. Es demana a tots els assistents a la jornada que portin guants i roba apta per a la neteja de l’espai.