COMARCA
- Juneda , Les Borges Blanques

Canvi d'horaris en la línia de bus entre les Borges i Lleida

Al setembre hi va haver queixes pels nous horaris a les Garrigues històriques.

S'avança l'horari de l'expedició amb origen a les Borges Blanques a les 06:45 hores, amb parada als municipis de Juneda i Torregrossa i arribada a Lleida a les 07:20 (parada Renfe) i 07:25 (Estació d’autobusos), que circula de dilluns a divendres feiners.

Es posa en funcionament un servei semidirecte de dilluns a dissabtes feiners, amb origen a les Borges Blanques a les 15:55 hores, efectuant només parada al municipi de Juneda i arribada a l’Estació d’autobusos de Lleida a les 16:25 hores.

Per últim, l’expedició de les 15.25 h amb sortida de les Borges, passa a realitzar-se a les 15:55 h, efectuant parada a Juneda, Torregrossa, Margalef i amb arribada a l’Estació d’autobusos de Lleida a les 16:35 h.

Són vàlids tots els títols integrats de l'ATM. Servei de recàrrega a bord.

Pots descarregar l'arxiu amb el nou quadre horari en aquest enllaç i consultar els nous horaris a través de http://www.atmlleida.cat/horaris cercant per qualsevol dels municipis per on passa la línia.

Queixes a les Garrigues històriques
Coincidint amb l'inici del curs escolar, al mes de setembre, la companyia que fa el transport en autobús entre Almatret i Lleida, i que passa per Maials, Llardecans, Torrebesses i Sarroca, va canviar els horaris d'alguns serveis del matí, cosa que va generar desconcert entre els usuaris.

Era el cas, per exemple, dels estudiants de secundària, que fins llavors tenien un bus que arribava a Lleida a les 7:45 h i un a les 8:25 h, mentre que amb el canvi ho feien o a les 8:00 h o a les 9:40 h, cosa que els fa esperar molta estona a Lleida abans d'entrar a classe.