COMARCA, CULTURA
- La Pobla de Cérvoles

Arriba la 7a Caminada "Les Garrigues per la igualtat", enguany a la Pobla

Es vol sensibilitzar la població i donar a conèixer la comarca.

La Federació d'Associacions de Dones de les Garrigues, amb el suport de l'Ajuntament de la Pobla de Cérvoles i l'Associació de Dones "La Jonquera" organitzen la 7a Caminada "Les Garrigues per la igualtat", que tindrà lloc el diumenge 6 d`abril, a la Pobla de Cérvoles, oberta a totes les dones, homes i canalla de la comarca.

A 3/4 de 9 del matí es donarà la benvinguda als participants al camp de futbol vell, per tot seguit esmorzar -gratuït- i iniciar a 2/4 de 10 la visita guiada "Coneixem la Pobla". A 2/3 de 12 s'anirà caminant al celler Mas Blanch i Jové, on es visitarà la Vinya dels Artistes. El retorn cap als pobles està previst a 2/4 de 2 del migdia. Les inscripcions es poden fer fins el 28 de març.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és doble: d'una banda, sensibilitzar la població sobre el llarg camí que falta encara per a la igualtat de gènere i, d'una altra, donar a conèixer i cohesionar la comarca. En altres edicions, la caminada s'ha fet a l'Albagés, Tarrés, Cervià, Arbeca, el Cogul i Vinaixa.