COMARCA
- Les Borges Blanques

Detinguda una persona com a presumpta autora de tres robatoris a les Borges

Els Mossos d'Esquadra van detindre el dimarts passat un home de 28 anys, veí de Lleida, com a presumpte autor de tres robatoris amb força a l'interior de domicilis de les Borges que van tenir lloc entre el 3 de març i el 13 d'abril. Un era al carrer Lluís Companys i els altres dos al carrer Pica d'Estats, amb un "modus operandi" similar.

En tots els casos, els fets es van cometre durant el dia. En dos d’ells, el lladre va escalar per la canonada d’aigua situada a la façana fins arribar al primer pis. Un cop allà, va forçar la porta de la terrassa per accedir a l'interior. En l’altre cas, va saltar la tanca perimetral de la finca i, un cop dins del terreny, va accedir a la casa a través d’una finestra corredora. De l'interior dels domicilis en va sostreure, principalment, aparells electrònics, rellotges i joies.

Segons fonts policials, la investigació continua oberta per tal d’esbrinar si el detingut pot estar implicat en altres fets delictius i no es descarten noves detencions. El detingut, que té antecedents, va passar dijous a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, que va ordenar el seu ingrés a la presó.